Hartman

Hartman is één van de meest bekende tuinmeubelmerken van Nederland. Het bedrijf is bekend geworden door haar oerdegelijke kunststof meubelen. Ook vandaag de dag gaat het vakmanschap door. Hartman heeft nog steeds een groot assortiment aan kunststof tuinstoelen, maar speelt ook meer in op de nieuwste tuintrends. Alle artikelen van Hartman worden in Nederland ontworpen en getest op het Hartman-DNA: comfort, kwaliteit en design.  

Comfort

Zitcomfort is natuurlijk erg belangrijk wanneer je nieuwe tuinmeubels gaat uitzoeken. De stoelen van Hartman zitten als gegoten. Bij het ontwerp van de stoelen is er namelijk rekening gehouden met de ergonomische pasvormen. Door het gebruik van gemakkelijk te onderhouden materialen biedt Hartman optimaal comfort aan. 

Quality

Door de kennis en ervaring die Hartman bezit, zijn zij in staat tuinmeubelen te produceren van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten worden getest op kleurvastheid, sterkte en weersbestendigheid. Wat mooi is, moet natuurlijk mooi blijven!

Design

Elk jaar wordt er opnieuw gekeken naar de nieuwste trends en mogelijkheden. Het team van designers verrast je met de nieuwste technieken, trends en comfortabele tuinmeubelen. Dit zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van de mooie en exclusieve designs.

Hartman Sophie serie

Hartman heeft een grote collectie kunststof gecombineerd met aluminium of teak stoelen en tafels met teak of HPL bladen. Deze Sophie tuinmeubel serie  is in een modern jasje gestoken en is een zeer uitgebreide collectie met vele mogelijkheden in onderstel, zitting en kleur.

Op dit moment staan er geen producten van het merk Hartman in ons assortiment.
Menu